Film

Visul

România · 2023
Regia: Cătălin Saizescu
Inspirat din fapte reale, VISUL urmărește un șir de întâmplări al căror protagonist este Alex, un actor din provincie (Vlad Logigan), cu visuri și aspirații diferite față de iubita lui Carmen (Georgiana Saizescu), și ea actriță. Ocolit de succes în teatrul unde este ignorat de un mare regizor (George Ivașcu) care acordă o mai mare atenție unui actor celebru (Adi Nartea), Alex acceptă propunerea de a pune în scenă un spectacol la un penitenciar de maximă siguranță.

Viața lui Alex se complică: în timp ce el se refugiază în munca la spectacolul inspirat de „Visul unei nopți de vară”, celebra piesă a lui William Shakespeare, cu un grup de deținuți, iubita lui se vede mai aproape de succesul la care visează în carieră, iar relația lor se schimbă. Alex continuă întâlnirile cu deținuții, însă aceștia au o motivație ascunsă: fac tot ce le stă în putință să fie selecționați în cadrul festivalului de teatru de penitenciar, după ce află că fiecare scenă are o trapă prin care ar putea evada.

Cu
Vlad Logigan, Georgiana Saizescu, Silviu Mircescu, Nosfe, Adrian Nartea, George Ivascu, Magda Catone, Florin Piersic Jr.
Categoria
Comedie
Audiența
N. 15 – Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Durata
2h 12min
Limba
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.