Film
Music Stars on screen

Elvis

SUA, Australia · 2022
Regia: Baz Luhrmann

În weekendul care marchează 6 luni de la redeschiderea Cinema Timiș, te invităm să redescoperi trei Music Stars on screen: trei filme biografice de excepție, viața și muzica a trei artiști care au marcat lumea, deși au părăsit-o prea devreme: Amy Winehouse, Elvis Presley și Freddie Mercury.


Povestea lui Elvis Presley (Austin Butler) este văzută prin prisma relației sale complicate cu managerul său enigmatic, colonelul Tom Parker (Tom Hanks). Povestit din perspectiva lui Parker, filmul se adâncește în dinamica relației complexe dintre cei doi, care se întinde pe o perioadă de peste 20 de ani, de la ascensiunea lui Presley la faimă până la vedeta fără precedent care a schimbat cursul istoriei, pe fundalul peisajului cultural în evoluție și al pierderii inocenței în America. În centrul acestei călătorii se află una dintre persoanele importante și influente din viața lui Elvis, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Premii: Globul de Aur 2023 pentru cel mai bun actor; Nominalizat la Oscar 2023 pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal și cel mai bun montaj

Cu
Tom Hanks, Austin Butler
Categoria
Biografie, Dramă, Muzică
Audiența
A.P. 12 – Acordul părinților sub 12 ani
Durata
2h 39min
Limba
Engleză
Subtitrarea
Română

Bilete

sâmbătă
13 aprilie
20:00
Music Stars on screen
Bilet întreg/redus
Cumpără bilet
Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.