Film

Call me by your name

SUA · 2017
Regia: Luca Guadagnino

Timothée Chalamet a devenit, în doar câțiva ani, actorul inconturnabil al generației sale. Vino la Cinema Timiș să descoperi pe ecran mare filmul care l-a revelat, Call me by your name, cel care l-a confirmat, Little Women, și, bineînțeles, cel care l-a ridicat la rangul de superstar, Dune II.


ZElio, un adolescent din anii '80, plănuiește să-și petreacă vara, ca de obicei, în vila superbă a părinților săi, din nordul Italiei, însă vizita celui mai nou asistent cercetător din echipa de arheologi a tatălui său îi provoacă sentimente neașteptate.

Premii: Oscar 2018 pentru Cel mai bun scenariu adaptat și nominalizări pentru Cel mai bun actor într-un rol principal (Timothée Chalamet), Cel mai bun film și Cea mai bună muzică, Bafta 2018 pentru Cel mai bun scenariu adaptat și nominalizări pentru Cel mai bun actor într-un rol principal (Timothée Chalamet) și Cel mai bun film, Premiul EFA People’s Choice la Premiile Academiei Europene 2018, Nominalizat pentru Teffy Award la Festivalul de la Berlin, Nominalizat la Golden Globes pentru Cel mai bun film, Cel mai bun actor într-un rol principal (Timothée Chalamet) și Cel mai bun actor într-un rol secundar (Armie Hammer).

Cu
Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar
Categoria
Dramă, Romantic
Audiența
N. 15 – Filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani
Durata
2h 10min
Limba
Engleză
Subtitrarea
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.