Film

Asteroid City

SUA · 2023
Regia: Wes Anderson

SOLD OUT. Am programat o nouă proiecție în 28 octombrie.

În weekend-ul care marchează redeschiderea Cinema Timiș, puteți vedea în exclusivitate filmul inconfundabilului Wes Anderson. Înainte de proiecție, vă propunem să intrăm în universul imaginat de regizor printr-un concert inspirat de coloana sonoră a filmului și interpretat de duo-ul Soul Senerade, alături de muzicianul de origine timișoreană Hanno Höfer.


În anii ’50, într-un oraș american din deșert, Asteroid City, părinți și copii se adună pentru a participa la convenția de astronomie Junior Stargazer Space Cadet. Grupul de participanți, printre care se numără fotograful Augie Steenbeck, rămas recent văduv, și vedeta de la Hollywood Midge Campbell, asistă la câteva evenimente ciudate care vor schimba pentru totdeauna cursul istoriei și al omenirii.

Festivaluri și premii: Selecție Competiția Oficială Cannes 2023, Cea mai bună imagine, Cel mai bun scenariu și Cea mai bună actriță în rol secundar la Hollywood Critics Association

Concert Soul Serenade featuring Hanno Höfer

Soul Serenade îmbină stiluri şi estetici din istoria muzicală a Statelor Unite, cu influențe care se întind de la blues-ului de final de secol XIX până la jazz-ul şi swing-ul specific anilor ‘30 și ‘40. Duo-ul pur acustic a debutat în anul 2012 și este format din Adelina Chivu – voce, bas și kazoo și Andrei Rotariu – chitară, muzicuţă. Trupe a participat la numeroase festivaluri din țară și din străinătate și a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge).

Hanno Höfer este un muzician, regizor și actor născut în Timișoara, cunoscut mai ales ca membru al trupei de rhythm and blues Nightlosers. În domeniul muzicii de film a colaborat cu Cristian Mungiu la trilogia cinematografică „Amintiri din epoca de aur”.

Cu
Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston
Categoria
Comedie, Romantic, SF
Audiența
A.P. 12 – Acordul părinților sub 12 ani
Durata
1h 45min
Limba
Engleză
Subtitrarea
Română

Bilete

Momentan nu există bilete disponibile pentru acest film.